TRIEST PEARL burkolólap

9.990 Ft10.590 Ft +ÁFA /m2

Miért jó választás?

 • Különleges, fekete és barna kagylókkal, csigákkal telített, “kristályablakokkal”
 • Kristályos szerkezeténél fogva félig márvány, nagy fényvisszaverő képességgel bír
 • Fagyálló, hőálló, nagy teherbírás jellemzi, széleskörűen felhasználható

Szállítási határidő: 21-28 nap


Válassza ki az Önnek megfelelő méretet az alábbiakban ! 


 

Product Price

Leírás

TRIEST PEARL burkolólap

TRIEST PEARL burkolólap

 • Felhasználása: járólapként és falburkolatként is; vízszintes és függőleges felületekre egyaránt; kültérre és beltérre
 • Anyag: mészkő- márvány – ‘kristályablakokkal’, kagylós részletekkel; fagyálló
 • Színvilág: középbarna, fekete-barna kagylókkal, maradványokkal, fehér kristályrészletekkel
 • Származás: Olaszország
 • Mintázat:  hagyományos, keresztbe vágott
 • Megmunkálás: választhatómattcsiszolt: beltérre és kültérre; polírozott: inkább beltérre ajánlott, kültérre csak a polírozás rendszeres ismétlésével

Az ár tartalmazza az alábbiakat:

 • Mattcsiszolás / Polírozás – a választott megmunkálástól függően
 • Lapok méretre vágása
 • Felár ellenében kérhető: sablonra vágás az egyenetlen alaprajzú felületekre; gérvágás a sarokelemek 45 fokos szögben történő összeillesztésére; furat elhelyezése; impregnálás kültéri vagy  nedves közegben való elhelyezésnél – süttői mészkőnél nem feltétlenül szükséges

A feláras szolgáltatások pontos listájáról és árairól az alábbi linken tájékozódhat: http://www.meszkoplaza.hu/kiegeszitomegmunkalas


TRIEST PEARL burkolólap jellemzői:

Triesztből származó, olasz mészkő burkolólap, középbarna színvilággal, fekete és barna kagylókkal, csigákkal és egyéb maradványokkal telítve. Helyenként jól látható, áttetsző blokkok találhatóak benne, melyek kristályokból épülnek fel, így félig márványnak tekinthető.

Nagyon különleges, egyedi, jól látható mintázat jellemzi a fekete és középbarna apró kagylók, csigák és egyéb maradványoknak köszönhetően. Rengeteg típusú maradvány megtalálható és jól látható a kőzeten, már kis felületen is bővelkedik bennük és lefoglalja a tekintetet. Középbarna színvilága alkalmassá teszi a sokrétű felhasználásra, szinte bármely szín-összetételű környezetbe illeszkedik. Összhatását tekintve közepes fényhatásra lehet számítani, nem kifejezetten világos, de nem is sötét. Napfényes helyiségekben teljesedik ki szépsége, kristályos szerkezeténél fogva fényvisszaverő jellege, mely polírozással fokozható. Más mészkövekhez képest elegánsabb a helyenként megjelenő kristályblokkoknak köszönhetően, melyek apró áttetsző ablakokként jelennek meg a kő felszínén. Árnyékosabb környezetben szintén szép összhatást kelt gazdag mintázata és barna színvilága, noha kristályos részletei kevésbé szembetűnőek. Gyönyörű, különleges mészkő.

Többféle megmunkálással elérhető: mattcsiszolt vagy polírozott felülettel. Mattcsiszolás eredményeképpen tökéletesen sima és homogén megjelenést kap, ez a kereskedelmi forgalomban hagyományosan értelmezhető burkolólap. Ezt a külsőt polírozással még exkluzívabbá tehetjük, magasfényű megjelenéssel csodálatos, szemet gyönyörködtető látványt nyújt, főleg falburkolatként ajánljuk; járólapként való felhasználás esetén a polírozás emeli a lap csúszásveszélyét, így főleg nedvességtől és fagytól mentes helyiségekbe ajánljuk.


Egyéb tudnivalók:

 • Fagyálló, így kültérre és beltérre egyaránt ajánlott. A megfelelő kezelés mellett hosszú idő alatt is csak kis kopást mutat, évtizedekig eredeti pompájában tündökölhet.
 • A szabadon választott hossznál az árkalkulációhoz használt minimális hosszúság méret 20 cm, az ár utólagosan kerül korrigálásra a rendelésen, akkor is ha a lapméret ennél kisebb.

Nem találta amit keres? Segítünk! Kérjen személyre szabott ajánlatot!

+36-70-502-9401

info@meszkoplaza.hu

Anyagminta megtekinthető irodánkban előzetes egyeztetést követően!


 

További információk

Tömeg 33,6 kg
Vastagság

,

Megmunkálás

,

Méret (szél. x hossz.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TRIEST PEARL burkolólap” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…