Rólunk

Kedves Hölgyem / Uram ! 

 

Köszöntöm Önt webáruházunkban! 

Ismerje meg a P+R Depo Kft-t, és gyermekét a Mészkő Pláza Webáruházat.

A P+R Depo Kft. 2001 óta sikeresen működő építőipari kivitelező vállalat, mely évről évre egyre nagyobb növekedést mutat köszönhetően munkatársainknak és annak a számos más cégnek, melyekkel együttműködünk a mindennapok során. Elsősorban családi házak, ikerházak építésével foglalkozunk, illetve ipari létesítmények építésével és felújításával, szerencsére egyre nagyobb volumenben.

2014-ben hoztuk létre a Mészkő Pláza Webáruházat

Kezdetben csak a süttői és tardosi magyar mészkő forgalmazására fókuszáltunk. Hittünk, és hiszünk a magyar termékek minőségében, abban, hogy hungarikumként kötelességünk prezentálni ezeket az ásványokat építményeinken. Külön kedvencünkké vált a régi időket idéző tardosi mészkő, melyet olykor márványnak is hívnak /tévesen/. Ön tudta például, hogy a tardosi mészkő egyedülálló módon 99%-ban fagyálló, így az idő alig fog rajta? Ez az egyetlen olyan mészkő, amelyről a teljesen fagyálló jelleg elmondható Magyarországon, nagyon értékes hungarikum.

Noha a süttői és tardosi mészkő Magyarország értéke, idővel be kellett látnunk, hogy Magyarország határain túl is rengeteg csodálatos ásvány létezik, melyekből igyekszünk az évek alatt a lehető legnagyobb választékot felépíteni.

2016-ban elkezdtük bővíteni kínálatunkat

Üzletpolitikánk jelenleg a minőségi és szép ásványokból készült burkolatokra helyezi a fókuszt, annak eredetétől függetlenül. A világ minden tájáról érkezett hozzánk travertin mészkő, különleges kristályos, kagylós és kövületes darabok, sötét szürke mészkő, világos és barna típusok, rózsás és sárga árnyalatúak, sőt, nemrég fekete mészkő és fehér márván is. Külön kedvencünk például a barna Triest Pearl mészkő, melyben annyi kövület található, hogy nem feledkezhetünk meg Földünk múltjáról egy pillanatra sem, egyszerűen csodálatos.

Beleszerettünk a gránitba is, több mint 30 féle színárnyalatot vonultattunk fel kínálatunkba. Ön tudta, hogy a gránit a legellenállóbb kőzet, amit konyhai- és fürdőszobai pultnak választhat? Tűzálló, karcálló, sőt még a vegyszereknek is ellenáll, miközben gyönyörű szép, csillogó, különleges színű és erezetű. Az egyik legszebb az Absolute Black, amelynek prémium típusa tökéletesen fekete, hát nem egyedi?

2017 nyarán új korszak kezdődött

Ez az év a gneisz és kvarcit palákról szól áruházunkban, és a különleges monolitokról, melyekkel kertünket díszíthetjük. Személyes kedvenc a Silver Shine kvarcit pala és a Gold Green kvarcit pala vágott burkolókő, amelyek mintha csak aranyból és ezüstből lopnának egy kis árnyalatot, miközben ár-érték aránya is kedvező. Gneisz mediterrán köveinkkel igen szélesre nőtt burkolókő választékunk, érdemes átnézni.

Ahogy telnek az évek egyre több ásványt forgalmazunk, az Ön egyéni megkeresése során még a webáruházban nem listázott termékeket is találhatunk Önnek. Reméljük, hogy minden évben újabb termékskálával bővülhetünk.

Ne elégedjen meg a műkővel, használjon fel értékes terméskő burkolatokat az otthonában!

A Mészkő Pláza webáruház több, mint egy termékraktár. A többi cégtől eltérően…

  • Egyedi méretre is gyártunk bármiből, nálunk minden lehetséges
  • Házhoz szállítunk
  • Szakmai tanácsot adunk
  • Kivitelezünk kapacitás szerint
  • Impregnálószert közvetítünk

Tehát bármire van szüksége, mindent megtehet egy helyen, otthonról. Dőljön hátra, böngésszen a webáruházban, és rendeljen értéket, építkezzen otthonról pár kattintással!

Kellemes böngészést és kellemes napot kívánok Önnek!

 

Üdvözlettel:

 

Gali Henrik

Ügyvezető Igazgató

Mészkő Pláza Webáruház- P+R Depo Kft.

www.prdepokft.hu


Üzemeltető és az Üzemeltetett webáruház adatai:
Üzemeltető cég neve: P+R Depo Kft., Webáruház neve: Mészkő Pláza
Székhely: 1173 Budapest, Pesti út 158. II. em. 17. /nem bemutatóterem/
Adószám: 22747206-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-941737 Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Ügyfélszolgálati telefonos elérhetőség: +36-70-502-9401, Nagy-Pál Tamás, műszaki előkészítő
Ügyfélszolgálati elektronikus elérhetőség: meszkoplaza@gmail.com; meszkoplaza@info.hu
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH – 77781/2014.