Rólunk

Kedves Hölgyem / Uram ! 

Köszöntöm Önt webáruházunkban! 

Ismerje meg a Mészkő Pláza Webáruházat, mely már sok vásárlóval büszkélkedhet 2014-es létrejötte óta.  Célunk a kezdetek óta a természetes kövekből készült burkolatok szépségének, tartósságának egyre szélesebb körben való megismertetése, terjesztése az olcsóbb és rövidebb élettartamú anyagok helyett, legyen szó burkolatokról vagy olyan kisebb elemekről, mint az ablakpárkány vagy a kerítés fedlap.

Áruházunk évről évre egyre nagyobb növekedést mutat köszönhetően vásárlóinknak, munkatársainknak és annak a számos más cégnek, melyekkel együttműködünk a mindennapok során, szerencsére egyre nagyobb volumenben.

Kezdetben csak a süttői és tardosi magyar mészkő forgalmazására fókuszáltunk. Hittünk, és hiszünk a magyar termékek minőségében, abban, hogy hungarikumként kötelességünk prezentálni ezeket az ásványokat építményeinken. Külön kedvencünkké vált a régi időket idéző tardosi mészkő, melyet olykor márványnak is hívnak /tévesen/. Ön tudta például, hogy a tardosi mészkő egyedülálló módon 99%-ban fagyálló, így az idő alig fog rajta? Ez az egyetlen olyan mészkő, amelyről a teljesen fagyálló jelleg elmondható Magyarországon, nagyon értékes hungarikum.

Noha a süttői és tardosi mészkő Magyarország értéke, idővel be kellett látnunk, hogy Magyarország határain túl is rengeteg csodálatos ásvány létezik, melyekből igyekszünk az évek alatt a lehető legnagyobb választékot felépíteni.

2016-ban elkezdtük bővíteni kínálatunkat

Üzletpolitikánk jelenleg a minőségi és szép ásványokból készült burkolatokra helyezi a fókuszt, annak eredetétől függetlenül. A világ minden tájáról érkezett már hozzánk travertin mészkő, különleges kristályos, kagylós és kövületes darabok, sötét szürke mészkő, világos és barna típusok, rózsás és sárga árnyalatúak, sőt, nemrég fekete mészkő és fehér márvány is. Külön kedvencünk például a barna Triest Pearl mészkő, melyben annyi kövület található, hogy nem feledkezhetünk meg Földünk múltjáról egy pillanatra sem, egyszerűen csodálatos.

Beleszerettünk a gránitba is, több mint 30 féle színárnyalatot vonultattunk fel kínálatunkba. Ön tudta, hogy a gránit a legellenállóbb kőzet, amit konyhai- és fürdőszobai pultnak választhat? Tűzálló, karcálló, sőt még a vegyszereknek is ellenáll, miközben gyönyörűszép, csillogó, különleges színű és erezetű. Az egyik legszebb az Absolute Black, amelynek prémium típusa tökéletesen fekete, hát nem egyedi?

2017 nyarán új korszak kezdődött

Ez az év a gneisz és kvarcit palákról szól áruházunkban, és a különleges monolitokról, melyekkel kertünket díszíthetjük. Személyes kedvenc a Silver Shine kvarcit pala és a Gold Green kvarcit pala vágott burkolókő, amelyek mintha csak aranyból és ezüstből lopnának egy kis árnyalatot, miközben ár-érték aránya is kedvező. Gneisz mediterrán köveinkkel igen szélesre nőtt burkolókő választékunk, érdemes átnézni.

Ahogy telnek az évek egyre több ásványt forgalmazunk, az Ön egyéni megkeresése során még a webáruházban nem listázott termékeket is találhatunk Önnek. Reméljük, hogy minden évben újabb termékskálával bővülhetünk.

2019 óta nehezebb idők jöttek mindannyiunkra

Az elmúlt évek piaci nehézségei miatt számos akadályt kellett megugranunk ahhoz, hogy kínálatunkat fenntarthassuk, és továbbra is elérhetőek legyenek nálunk külföldi és hazai termékek is. A külföldi termékek szállítási ideje megnőtt, az árfolyamok ingadozása pedig nem csak a külföldi, de a hazai termékek ára is megemelkedett, s így webáruházunkban az árak folyamatosan változnak. Ezért ügyfélszolgálatunk nagyobb rugalmassággal, minden esetben az árakat vásárlóinkkal egyeztetve, szoros együttműködésben működik. Időpontfoglaló rendszerünkkel, egyre nagyobb mintadarab készlettel és tapasztalattal igyekszünk kompenzálni a nehézségeket vásárlóink felé, továbbra is a lehető legtöbb egyéni igényt figyelembe véve.

Ne elégedjen meg a műkővel, használjon fel értékes terméskő burkolatokat az otthonában!

A Mészkő Pláza webáruház többet kínál.

  • Egyedi méretre gyártunk, nálunk majdnem minden lehetséges.
  • Házhoz szállítunk
  • Szakmai tanácsot adunk
  • Kivitelezünk kapacitás szerint

Rendeljen értéket, építkezzen otthonról pár kattintással!

Kellemes böngészést és kellemes napot kívánok Önnek!

Üdvözlettel:

Gali Henrik

Ügyvezető Igazgató

Mészkő Pláza Webáruház- Alpha Star Kft.