MÉSZKŐ pult – többféle

Egyéni árajánlat alapján forgalmazott termékCikkszám: TVL Kategória: Címkék: , ,

Leírás

mészkő pult

Mészkő pult – többféle anyagból: 

  • Felhasználása: konyhai munkalapként vagy fürdőszobába
  • Anyag: matt mészkő vagy kristályos mészkő (félig márvány) – szépsége gondossággal fenntartható
  • Színvilág: többféle, a Mészkő alapanyagok menüpontban elérhető mészkövek, illetve a félig márvány anyagból elérhető kristályos mészkövek
  • Származás: Magyarország és külföld anyagválasztástól függően
  • Mintázat: márványmintás vagy travertin, a választott anyagtól függően
  • Megmunkálás: minden konyhapult polírozott + látszó élek megmunkálva, élfénnyel ellátva + impregnált
  • Egyéni árajánlat alapján forgalmazott termék, melyet IDE KATTINTVA IS kérhet, vagy keressen fel minket elérhetőségeinken

Az ár tartalmazza az alábbiakat:

  • Méretre vágás
  • Ld. a fenti “Megmunkálás” menüpontban
  • Felár ellenében kérhető: negyed- vagy félköríves élkerekítés; sablonra vágás az egyenetlen alaprajzú felületekre; gérvágás a sarokelemek 45 fokos szögben történő összeillesztésére; furat elhelyezése

A feláras szolgáltatások pontos listájáról és árairól az alábbi linken tájékozódhat: http://www.meszkoplaza.hu/kiegeszitomegmunkalas


Mészkő pult jellemzői:

A fürdőszoba és a konyha tekintetében semmi sem vetekedhet a természetes kövek szépségével, mint a márvány, a kissé kristályos vagy matt mészkövek. Bármilyen stílussal harmonizálnak, színviláguk kellemes, harmonikus, minden háztartásban örök darab, eleganciát és álomszerű megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. 

Kis felületen – pultként – bármely lakberendezési stílushoz illeszkedik, nagy felületen – burkolólapként – kicsit hűvös és modern hangulatot teremt.

Megmunkálásukat tekintve mindegyik konyhapultot mattcsiszoltan vagy polírozottan gyártjuk le. A látszó élek szépen kidolgozottak, élfénnyel ellátottak. Külön kérésre az élek tovább alakíthatóak negyed- vagy félköríves kialakítás is megoldható. Amennyiben a mosdó helyét vagy más felszerelések helyét szeretnénk kivágatni, furatot szeretnénk a munkalapon elhelyezni, illetve bármely más speciális kérés lenne, az árajánlat kérés során feltétlenül jelezze kollégáinknak, hogy pontos kalkulációt készíthessünk Önnek. Amennyiben kérdése van kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Méretek:

Vastagság: 2 cm, illetve 3 cm, a 2 cm-es lap könnyebb szerkezetű, kisebb teherbírású, a 3 cm-es pedig a nagy teherbírású szerkezetekre ajánlott. Utóbbi akár 28-30 kg súlytöbbletet is jelenthet négyzetméterenként.

Szélesség: Standard méret: 60 cm (legkedvezőbb árkategória), illetve az Ön által szabadon választott méret

Hosszúság: Ön által szabadon választható


Bármikor könnyen újracsiszolható, impregnálható, megtartva ezzel a kő szépségét és emelve annak időtállóságát és ellenálló képességét.

Konyhában és fürdőszobában elhelyezhető, ám érdemes gondossággal kezelni, mivel a savas és vegyszeres hatásokra a kő felülete mattulhat, foltosodhat. Ennek érdekében a kiömlött anyagokat érdemes azonnal letörölni. A hagyományos tisztítószerek nem alkalmasak a pult tisztán tartására, használjon a mészkőhöz kifejezetten ajánlott tisztítószereket és felületkezelő szereket, melyek már bármely szaküzletben elérhetőek. Ettől függetlenül időnként enyhe mosószeres vízzel áttörölhető a tisztaság fenntartása érdekében. Karcosodás esetén is van már javító készlet, mellyel eltüntethetőek a hibák, illetve bármikor újra csiszolható, polírozható a felület visszanyerve a kő eredeti báját.


Nem találta amit keres? Segítünk! Kérjen személyre szabott ajánlatot!

+36-70-502-9401

info@meszkoplaza.hu

Anyagminta megtekinthető irodánkban előzetes egyeztetést követően!


 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MÉSZKŐ pult – többféle” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…