MELLY GREY mészkő ablakpárkány

49.000 Ft57.800 Ft +ÁFA /m2

  • Karakteres, hűvös színvilág, elegáns megjelenés
  • Az ár már TARTALMAZZA a mattcsiszolást, vízorrt és élcsiszolást
  • Fagyálló, fagy hatására nem reped, minimálisan kopik

Válassza ki az Önnek megfelelő méretet az alábbiakban! 20 cm alatti méreteknél kérjen egyéni árajánlatot.


 

Total Area (sq m)
Product Price
Cikkszám: SzTpAp Kategória: Címkék: , ,

Leírás

melly grey mészkő

MELLY GREY mészkő ablakpárkány felhasználása: 

  • Mattcsiszoltan kültérre és beltérre egyaránt, kerítésre, pillérre, lépcső melletti korlátra, és egyéb oszlopok, oszlopos alakzatok vízszintes felületének fedésére
  • Polírozottan kizárólag beltérre ajánlott, kültérre csak rendszeres utáncsiszolás mellett érdemes

Az ár tartalmazza az alábbiakat:

  • Méretre vágás
  • Mattcsiszolás / Polírozás
  • Élfény
  • 1 db vízorr (beltéri párkányok esetén elhagyható)
  • Felár ellenében kérhető: élgömbölyítés félkörívben vagy negyedkörívben; sablonra vágás az egyenetlen alaprajzú felületekre; gérvágás a sarokelemek 45 fokos szögben történő összeillesztésére; furat elhelyezése; impregnálás; plusz vízorr

A feláras szolgáltatások pontos listájáról és árairól az alábbi linken tájékozódhat:  http://www.meszkoplaza.hu/kiegeszitomegmunkalas


MELLY GREY mészkő ablakpárkány jellemzői:

Igazán egyedi, sötétszürke mészkő ablakpárkány. Nagyon elegáns megjelenésű mészkő burkolólap, mely garantáltan felhívja a figyelmet magára. Színe sötétszürke, helyenként kisebb, világos színfoltok tarkítják a hátteret, néhol természetes barna rajzolatok lelhetőek fel. Mintázata a mészkőre jellemző, kereszt vágott, márványhoz hasonlatos.

A különlegességre vágyó vásárlóinknak ajánljuk, azoknak, akik nem félnek a sötét és hűvös színek intenzív és markáns megjelenésétől, s akik erőt és tekintélyt kívánnak láttatni otthonuk megjelenésében is.

Beltérre mattcsiszoltan vagy polírozottan is jól mutat, utóbbi rendkívüli mértékben emeli a kőzetre egyébként is jellemző eleganciát, jóval feltűnőbb összhatást nyújt a mattcsiszolt változathoz képest.

Kültérre csak mattcsiszoltan ajánljuk, polírozottan csak rendszeres utókezelés és csiszolás mellett, mivel az időjárás hatásai koptatják a kő fényezését. Egy darab vízorr az árban foglaltatik, melyre azonban csak kültéri párkányok, vagy nedvességben gazdag helyiségekbe elhelyezett beltéri párkányok esetén van szükség.

Ápolását tekintve ajánlott kültéren, illetve nedvességben gazdag helyiségekben impregnálással kezelni felületét a hosszabb élettartam elérése érdekében. Ecettel, savval, ammóniával, alkohollal, zsírral érintkezve felülete károsodhat, mint minden mészkőnek és márványnak, így tisztítása, használata során ezen anyagokat kerülni ajánlatos. Nedves közegben átmeneti színváltozás, sötétedés figyelhető meg a kő színében, mely a száradást követően eredeti színére világosodik.

Fagyálló, így kültérre és beltérre egyaránt ajánlott. A megfelelő kezelés mellett hosszú idő alatt is csak kis kopást mutat, évtizedekig vagy akár egy évszázadig is eredeti pompájában tündökölhet.


Egyéb tudnivalók:

* Egy elem maximális hosszúsága 240 cm! Az ennél hosszabb elemeket több darabból állítjuk elő. (200 cm felett mindenképpen ajánljuk a több darabra osztást a szállítás és beépítés során felmerülő törésveszély elkerülése, és az alacsonyabb fuvarköltség érdekében)

Webáruházunkban 20 cm a minimum szélesség és hossz méret, de természetesen ennél kisebb méretben is tudunk gyártani Önnek, ehhez kérje egyéni árajánlatunkat, mely során a minimális 20 cm-es ár szorzóval kalkuláljuk ki a rendelése végösszegét.


Nem találja amit keres? Nem tudja mit válasszon? Segítünk Önnek! Kattintson az alábbi linkre!

 Egyéni árajánlatot kérek!

Anyagminta megtekinthető irodánkban, előzetes időpont egyeztetést követően!


 

További információk

Tömeg 56 kg
Vastagság

2 cm, 3 cm

Megmunkálás

Mattcsiszolt, Polírozott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MELLY GREY mészkő ablakpárkány” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…