GRÁNIT pult – 36 színben

Egyéni árajánlat alapján forgalmazott termék

Válasszon az alapanyagaink menüpontban található több mint 30 gránit alapanyag bármelyikéből, kattintson alább az “ajánlatot kérek” linkre, és adja meg a szükséges paramétereket.

 AJÁNLATOT KÉREK

 

Leírás

gránit konyhapult

Gránit pult - többféle anyagból: 

  • Felhasználása: konyhai munkalapként - kiemelten tartós
  • Anyag: gránit - hőálló, nem foltosodik, gondozást nem igényel
  • Színvilág: többféle, a Gránit alapanyagok menüpontban elérhető összes típusból elérhető egyéni ajánlat alapján
  • Származás: külföld
  • Megmunkálás: minden konyhapult polírozott + látszó élek megmunkálva, élfénnyel ellátva (impregnálást nem igényel)
  • Egyéni árajánlat alapján forgalmazott termék, melyet IDE KATTINTVA IS kérhet, vagy keressen fel elérhetőségeinken

Az ár tartalmazza az alábbiakat:

  • Méretre vágás
  • Ld. a fenti "Megmunkálás" menüpontban
  • Felár ellenében kérhető: negyed- vagy félköríves élkerekítés; sablonra vágás az egyenetlen alaprajzú felületekre; gérvágás a sarokelemek 45 fokos szögben történő összeillesztésére; furat elhelyezése

A feláras szolgáltatások pontos listájáról és árairól az alábbi linken tájékozódhat: http://www.meszkoplaza.hu/kiegeszitomegmunkalas


Gránit pult jellemzői:

Külföldről származó gránit alapanyagokból készült konyhapultok, különböző színvilággal, erezettel és megjelenéssel. Nagy választék, tökéletes ellenálló képesség és időtálló jelleg, minden háztartásban örök darab lesz, eleganciát kölcsönöz a konyhának. 

Megmunkálásukat tekintve mindegyik konyhapultot polírozottan gyártjuk le. A látszó élek szépen kidolgozottak, élfénnyel ellátottak. Külön kérésre az élek tovább alakíthatóak negyed- vagy félköríves kialakítás is megoldható. Amennyiben a mosdó helyét vagy más felszerelések helyét szeretnénk kivágatni, furatot szeretnénk a munkalapon elhelyezni, illetve bármely más speciális kérése lenne, árajánlat kérése során feltétlenül jelezze kollégáinknak, hogy pontos árat kalkulálhassunk Önnek.

Méretek:

Vastagság: 2 cm illetve 3 cm. A 2 cm-es lap könnyebb szerkezetű, kisebb teherbírású, a 3 cm-es a nagy teherbírású szerkezetekre ajánlott. Utóbbi akár 30-35 kg súlytöbbletet is jelenthet négyzetméterenként.

Szélesség: Standard méret: 60 cm (legkedvezőbb árkategória), illetve az Ön által szabadon választott méret

Hosszúság: Ön által szabadon választható


Impregnálást nem igényel, mivel a kő teljesen ellenálló a szennyeződésekkel, nedvességgel és a hőhatásokkal szemben is. Foltosodás vagy mattulás nem jellemző, a fényét hosszú idő alatt is csak kis mértékben veszti el. Évtizedenként újra lehet csiszoltatni hogy a polírozás jobban érvényesüljön, de ez is csak a nagyon igényes felhasználóknak szükséges.

Hosszú távon semmilyen teendőt nem igényel, speciális tisztítószerekre sincs szükség hozzá, rendkívül hosszú időtávra szóló választás.


Nem találta amit keres? Segítünk! Kérjen személyre szabott ajánlatot!

+36-70-502-9401

info@meszkoplaza.hu

Anyagminta megtekinthető irodánkban előzetes egyeztetést követően!


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GRÁNIT pult – 36 színben” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

16 − 8 =

Érdekelhetnek még…