GIALLO MANIA mészkő ablakpárkány

46.600 Ft50.500 Ft +ÁFA / m2

Miért jó választás?

  • Tökéletesen egyedi, bézs háttér, sárgás-arany színű erezet, csillogó, kagylókkal telített anyag
  • Helyenként kristályos szerkezeténél fogva félig márvány, nagy fényvisszaverő képességgel bír
  • Fagyálló, hőálló, nagy teherbírás jellemzi, széleskörűen felhasználható

Válassza ki az Önnek megfelelő méretet az alábbiakban !  20 cm alatti méreteknél kérjen egyéni árajánlatot


 

Total Area (sq m)
Product Price
Cikkszám: SzGmAp Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

GIALLO MANIA mészkő

GIALLO MANIA mészkő ablakpárkány felhasználása: 

  • Mattcsiszoltan kültérre és beltérre egyaránt
  • Polírozottan kizárólag beltérre ajánlott

Az ár tartalmazza az alábbiakat:

  • Mattcsiszolás
  • Méretre vágás
  • Élfény
  • 1 db vízorr (beltéri párkányok esetén elhagyható)
  • Felár ellenében kérhető: élgömbölyítés félkörívben vagy negyedkörívben; sablonra vágás az egyenetlen alaprajzú felületekre; gérvágás a sarokelemek 45 fokos szögben történő összeillesztésére; furat elhelyezése; impregnálás; plusz vízorr

A feláras szolgáltatások pontos listájáról és árairól az alábbi linken tájékozódhat:

http://www.meszkoplaza.hu/kiegeszitomegmunkalas


GIALLO MANIA mészkő ablakpárkány jellemzése: 

Szíriából származó, világos, bézs színvilágú, helyenként kristályos, kagylókkal telített mészkő burkolólap mattcsiszolt vagy polírozott kivitelben.

Nagyon exkluzív, elegáns megjelenés, bézs háttér jellemzi, aranyos-sárgás erezettel és rengeteg kagylóval. Szerkezete több helyen kristályos, márványra jellemző, máshol homogén matt mészkő. Más mészkövekhez képest csillogóbb összhatású, egyedi tulajdonságokkal bír, egészen egyedi kőzet.  Napfényes helyiségekben teljesedik ki szépsége, kristályos szerkezeténél fogva fényvisszaverő jellege. Árnyékosabb környezetben szintén szép összhatást kelt világos, bézs színvilága, és kagylókkal telített mintázata. Gyönyörű, elegáns kőzet, a legszebbek egyike.

Beltérre mattcsiszoltan és polírozottan is jól mutat, utóbbi nagyobb eleganciát, és fényvisszaverő jelleget kölcsönöz a kőnek. Kültérre csak mattcsiszoltan ajánljuk, polírozottan csak rendszeres utókezelés és csiszolás mellett, mivel az időjárás hatásai koptatják a kő fényezését. Egy darab vízorr az árban foglaltatik, melyre azonban csak kültéri párkányok, vagy nedvességben gazdag helyiségekben elhelyezett beltéri párkányok esetén van szükség. A hosszúság, szélesség és vastagság paraméterek többféle méretben elérhetőek, de egyedi mérethez is igazíthatóak.

Kültéren, illetve nedvességben gazdag helyiségekben impregnálással ajánlott kezelni felületét a hosszabb élettartam elérése érdekében.

Fagyálló, így kültérre és beltérre egyaránt ajánlott. A megfelelő kezelés mellett (kültéren impregnálással) hosszú idő alatt is csak kis kopást mutat, évtizedekig vagy akár egy évszázadig is eredeti pompájában tündökölhet.


Egyéb tudnivalók:

* Egy elem maximális hosszúsága 240 cm! Az ennél hosszabb elemeket több darabból állítjuk elő. (200 cm felett mindenképpen ajánljuk a több darabra osztást a szállítás és beépítés során felmerülő törésveszély elkerülése, és az alacsonyabb fuvarköltség érdekében)

*Webáruházunkban 20 cm a minimum szélesség és hossz méret, de természetesen ennél kisebb méretben is tudunk gyártani Önnek, ehhez kérje egyéni árajánlatunkat, mely során a minimális 20 cm-es ár szorzóval kalkuláljuk ki a rendelése végösszegét.


Nem találja amit keres? Nem tudja mit válasszon? Segítünk Önnek! Kattintson az alábbi linkre!

 Egyéni árajánlatot kérek!

Anyagminta megtekinthető irodánkban, előzetes időpont egyeztetést követően!


További információk

Tömeg 56 kg
Vastagság

2 cm, 3 cm

Megmunkálás

Mattcsiszolt, Polírozott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GIALLO MANIA mészkő ablakpárkány” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…