Fotópályázat

FOTÓPÁLYÁZAT

Fotópályázat indul vásárlóink között

 

2016.09.15.-től 2016.11.15.-ig fotópályázatot indítunk eddigi vásárlóink között.

  1. Készítsen jó minőségű képeket a tőlünk rendelt termékekről kivitelezés után
  2. Küldje el az info@meszkoplaza.hu e-mail címre, “Fotópályázat” címszóval
  3. 3 legjobb fotóst megjutalmazzuk az utolsó rendeléséhez elegendő impregnálószerrel.

Az értékelés várható időpontja 2016.11.30.

Értékelés: A fotókat nem az eddigi vásárlások, hanem a fotók minősége alapján fogjuk értékelni. Célszerű beküldeni legalább 3 db jó minőségű, nagy felbontású fotót, melyek megfelelő fényviszonyok között, lehetőleg világosban készültek. A fotók minőségét emeli a megfelelő fókusz kiválasztása, illetve a lehető legjobb szögből való beállítás. A beküldött fotókon a retusálást kérjük mellőzni.

Nyeremény: Kifejezetten mészkőhöz való bel-és kültéri impregnálószer, mely a vásárló utolsó rendelésének impregnálására elegendő. A nyert impregnálószer mennyiségének kiszámítása az összesített m2 adata alapján történik. A megnyerhető maximális mennyiség 5 liter/főmelyből 1 liter körülbelül 15 m2 impregnálásához elegendő. Az impregnálás nedvesség, olajos szennyeződések és UV sugárzás elleni védelmet ad a köveknek, így növeli azok élettartamát és óvja szépségét.

A nyerteseket e-mail-ben értesítjük, és az értékelés utáni napokban postán vagy személyesen továbbítjuk a fenti nyereményt. Természetesen a nyertes fotókat ugyanezen napokban közzétesszük weboldalunkon a Blog menüpont alatti bejegyzésben.

*A fotók beküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy azokat a P+R Depo Kft. saját marketing céljaira felhasználja és közzétegye. A képeket kizárólag az üzemeltető P+R Depo Kft. használhatja fel, másnak átadásra nem kerül. A beküldő személyes adatai, illetve a fotók helyszíne nem kerül kiadásra, cégünk bizalmasan kezeli azokat.

Vélemény, hozzászólás?