SÜTTŐI TRAVERTIN burkolólap

Miért jó választás?

 • Fagyálló, garantált süttői minőség
 • Szabadon választható vagy soros laphossz
 • Tökéletesen egyéni igényekhez szabható burkolólap

Válassza ki az Önnek megfelelő méretet és megmunkálást az alábbiakban !  

Segítségre van szüksége? ITT találja rendelési útmutatónkat!


 

Cikkszám: PStBl Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Süttői travertin burkolólap

SÜTTŐI TRAVERTIN burkolólap felhasználása: 

 • Felhasználása:
  • járólapként és falburkolatként is; vízszintes és függőleges felületekre egyaránt;
  • kültérre és beltérre
 • Anyag: mészkő – közepes/kemény összetétel; garantáltan fagyálló
 • Színvilág: világos, bézs
 • Származás: Magyarország
 • Mintázat: választható: travertin (hosszmintázat) VAGY márványmintás (hagyományos)
 • Megmunkálás: választható: korongvágott – kalibrált: további felhasználásra – saját felületi megmunkáláshoz szakembereknek; tömítetlen mattcsiszolt: kültérre és beltérre egyaránt; tömített mattcsiszolt: főleg beltérre; polírozott: inkább beltérre ajánlott, kültérre csak a polírozás rendszeres ismétlésével

Az ár tartalmazza az alábbiakat:

 • Korongvágás / Tömítés / Mattcsiszolás / Polírozás – a választott megmunkálástól függően
 • Lapok méretre vágása
 • Felár ellenében kérhető: sablonra vágás az egyenetlen alaprajzú felületekre; gérvágás a sarokelemek 45 fokos szögben történő összeillesztésére; furat elhelyezése; impregnálás kültéri vagy  nedves közegben való elhelyezésnél – süttői mészkőnél nem feltétlenül szükséges

A feláras szolgáltatások pontos listájáról és árairól az alábbi linken tájékozódhat: http://www.meszkoplaza.hu/kiegeszitomegmunkalas


SÜTTŐI TRAVERTIN burkolólap jellemzői:

Magyarországról származó, beige színvilágú burkolólap, hírhedt süttői édesvízi kemény mészkőből, a rá jellemző magyar minőséggel és garantált fagyálló jelleggel. Többféle megmunkálással, hossz-vágott, travertin süttői mészkőből. Minden közegbe illeszkedik semleges színvilága miatt, elegáns, a minimál és klasszikus stílusú otthonokban is jól mutat.

Színe natúr, beige, felülete többféle megmunkálással elérhető: korongvágott; tömítetlen; tömített, mattcsiszolt vagy polírozott felülettel. Korongvágott – kalibrált formában csak hozzáértő szakembereknek ajánljuk, hiszen további megmunkálásra van szükség a végső felhasználáshoz. Tömítetlen mattcsiszolt felülettel főleg falburkolatként érdemes felhasználni, ahol a tömítetlen lyukacsokban a szennyeződés nem tud megállni, illetve kültéren a víz nem tud megfagyni. A tömítetlen lapok összhatása mindazonáltal nagyon fiatalos és különleges, kiemeli az érintett falfelületet. A legelterjedtebb felhasználási forma a tömített mattcsiszolt, hiszen így a lap felülete teljesen zárt, szennyeződésnek nem ad helyet, illetve a mattcsiszolás eredményeképpen tökéletesen sima és homogén megjelenést kap, ez a kereskedelmi forgalomban hagyományosan értelmezhető burkolólap. Ezt a külsőt polírozással még exkluzívabbá tehetjük, magasfényű megjelenéssel csodálatos, szemet gyönyörködtető látványt nyújt, főleg falburkolatként ajánljuk; járólapként való felhasználás esetén a polírozás emeli a lap csúszásveszélyét, így főleg nedvességtől és fagytól mentes helyiségekbe ajánljuk.

Méretek:

Három vastagság választható, 1 cm falburkolatokhoz, 2 cm a kisebb, 3 cm a nagyobb igénybevételű járólapokhoz.

Szélességben 20 cm illetve 30 cm, hosszban soros – változó hossz, illetve Ön által szabadon választott hossz gyártható. Utóbbi esetében válassza “választható hossz” kifejezést tartalmazó paramétereket, majd rendelés során a megjegyzés rovatban adja meg az Ön által kért laphosszúságot.

Bármelyik kialakítást választja a végeredmény harmonikus és elegáns összhatást kelt, Magyarországon számos építési terv kiírásában szerepel kifejezetten a süttői mészkő, mint építési anyag és burkolat. Ez nem véletlen, a süttői név egyet jelent a minőséggel, fagyállósággal, garancia a kő élettartamára vonatkozóan. Történelmi épületeink – mint pl. Bazilika, Parlament, Szépművészeti Múzeum – bizonyítják a legjobban e kőzet időtállóságát. Élettartamát, időjárás állóságát és ellenálló képességét impregnálással bármikor meghosszabbíthatjuk, szépségét csiszolással a későbbiekben is felújíthatjuk, így gondos kezelés mellett hosszú éveken és évtizedeken keresztül lehet a lakásunk vagy házunk dísze.


Egyéb tudnivalók:

 • Fagyálló, így kültérre és beltérre egyaránt ajánlott. A megfelelő kezelés mellett hosszú idő alatt is csak kis kopást mutat, évtizedekig vagy akár egy évszázadig is eredeti pompájában tündökölhet.
 • A szabadon választott hossznál az árkalkulációhoz használt minimális hosszúság méret 20 cm, az ár utólagosan kerül korrigálásra a rendelésen, akkor is ha a lapméret ennél kisebb.

Nem találja amit keres? Nem tudja mit válasszon? Segítünk Önnek! Kattintson az alábbi linkre!

 Egyéni árajánlatot kérek!

Anyagminta megtekinthető irodánkban, előzetes időpont egyeztetést követően!


 

További információk

Tömeg 28 kg
Vastagság

, ,

Megmunkálás

, , ,

Méret (szél. x hossz.)

, , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SÜTTŐI TRAVERTIN burkolólap” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1 × kettő =

Érdekelhetnek még…