SÜTTŐI TRAVERTIN burkolólap

Miért jó választás?

 • Fagyálló, garantált süttői minőség
 • Szabadon választható vagy soros laphossz
 • Tökéletesen egyéni igényekhez szabható burkolólap

Válassza ki az Önnek megfelelő méretet és megmunkálást az alábbiakban !  

Segítségre van szüksége? ITT találja rendelési útmutatónkat!


 

Cikkszám: PStBl Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Süttői travertin burkolólap

SÜTTŐI TRAVERTIN burkolólap felhasználása: 

 • Felhasználása:
  • járólapként és falburkolatként is; vízszintes és függőleges felületekre egyaránt;
  • kültérre és beltérre
 • Anyag: mészkő – közepes/kemény összetétel; garantáltan fagyálló
 • Színvilág: világos, bézs
 • Származás: Magyarország
 • Mintázat: választható: travertin (hosszmintázat) VAGY márványmintás (hagyományos)
 • Megmunkálás: választható: korongvágott – kalibrált: további felhasználásra – saját felületi megmunkáláshoz szakembereknek; tömítetlen mattcsiszolt: kültérre és beltérre egyaránt; tömített mattcsiszolt: főleg beltérre; polírozott: inkább beltérre ajánlott, kültérre csak a polírozás rendszeres ismétlésével

Az ár tartalmazza az alábbiakat:

 • Korongvágás / Tömítés / Mattcsiszolás / Polírozás – a választott megmunkálástól függően
 • Lapok méretre vágása
 • Felár ellenében kérhető: sablonra vágás az egyenetlen alaprajzú felületekre; gérvágás a sarokelemek 45 fokos szögben történő összeillesztésére; furat elhelyezése; impregnálás kültéri vagy  nedves közegben való elhelyezésnél – süttői mészkőnél nem feltétlenül szükséges

A feláras szolgáltatások pontos listájáról és árairól az alábbi linken tájékozódhat: http://www.meszkoplaza.hu/kiegeszitomegmunkalas


SÜTTŐI TRAVERTIN burkolólap jellemzői:

Magyarországról származó, beige színvilágú burkolólap, hírhedt süttői édesvízi kemény mészkőből, a rá jellemző magyar minőséggel és garantált fagyálló jelleggel. Többféle megmunkálással, hossz-vágott, travertin süttői mészkőből. Minden közegbe illeszkedik semleges színvilága miatt, elegáns, a minimál és klasszikus stílusú otthonokban is jól mutat.

Színe natúr, beige, felülete többféle megmunkálással elérhető: korongvágott; tömítetlen; tömített, mattcsiszolt vagy polírozott felülettel. Korongvágott – kalibrált formában csak hozzáértő szakembereknek ajánljuk, hiszen további megmunkálásra van szükség a végső felhasználáshoz. Tömítetlen mattcsiszolt felülettel főleg falburkolatként érdemes felhasználni, ahol a tömítetlen lyukacsokban a szennyeződés nem tud megállni, illetve kültéren a víz nem tud megfagyni. A tömítetlen lapok összhatása mindazonáltal nagyon fiatalos és különleges, kiemeli az érintett falfelületet. A legelterjedtebb felhasználási forma a tömített mattcsiszolt, hiszen így a lap felülete teljesen zárt, szennyeződésnek nem ad helyet, illetve a mattcsiszolás eredményeképpen tökéletesen sima és homogén megjelenést kap, ez a kereskedelmi forgalomban hagyományosan értelmezhető burkolólap. Ezt a külsőt polírozással még exkluzívabbá tehetjük, magasfényű megjelenéssel csodálatos, szemet gyönyörködtető látványt nyújt, főleg falburkolatként ajánljuk; járólapként való felhasználás esetén a polírozás emeli a lap csúszásveszélyét, így főleg nedvességtől és fagytól mentes helyiségekbe ajánljuk.

Méretek:

Három vastagság választható, 1 cm falburkolatokhoz, 2 cm a kisebb, 3 cm a nagyobb igénybevételű járólapokhoz.

Szélességben 20 cm illetve 30 cm, hosszban soros – változó hossz, illetve Ön által szabadon választott hossz gyártható. Utóbbi esetében válassza “választható hossz” kifejezést tartalmazó paramétereket, majd rendelés során a megjegyzés rovatban adja meg az Ön által kért laphosszúságot.

Bármelyik kialakítást választja a végeredmény harmonikus és elegáns összhatást kelt, Magyarországon számos építési terv kiírásában szerepel kifejezetten a süttői mészkő, mint építési anyag és burkolat. Ez nem véletlen, a süttői név egyet jelent a minőséggel, fagyállósággal, garancia a kő élettartamára vonatkozóan. Történelmi épületeink – mint pl. Bazilika, Parlament, Szépművészeti Múzeum – bizonyítják a legjobban e kőzet időtállóságát. Élettartamát, időjárás állóságát és ellenálló képességét impregnálással bármikor meghosszabbíthatjuk, szépségét csiszolással a későbbiekben is felújíthatjuk, így gondos kezelés mellett hosszú éveken és évtizedeken keresztül lehet a lakásunk vagy házunk dísze.


Egyéb tudnivalók:

 • Fagyálló, így kültérre és beltérre egyaránt ajánlott. A megfelelő kezelés mellett hosszú idő alatt is csak kis kopást mutat, évtizedekig vagy akár egy évszázadig is eredeti pompájában tündökölhet.
 • A szabadon választott hossznál az árkalkulációhoz használt minimális hosszúság méret 20 cm, az ár utólagosan kerül korrigálásra a rendelésen, akkor is ha a lapméret ennél kisebb.

Nem talált megfelelő méretet és megmunkálást? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Anyagminta megtekinthető irodánkban előzetes egyeztetést követően!


 

További információk

Tömeg 28 kg
Vastagság

, ,

Megmunkálás

, , ,

Méret (szél. x hossz.)

, , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SÜTTŐI TRAVERTIN burkolólap” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

húsz − tíz =

Érdekelhetnek még…