Szezonvégi akció!

SZEZONVÉGI AKCIÓ: 2016.október 01-október 15.

A szezonvégi akció a 2016. október 01. és október 15. között leadott rendelésekre vonatkozik, érvényes a webáruházban automatikusan leadott, illetve az ügyfélszolgálattal telefonon, e-mail-ben, vagy személyesen egyeztetett egyéni rendelésekre. Az október 15.-ig leadott, de nem véglegesített, illetve október 15. után módosított rendeléseket október 22.-ig áll módunkban feldolgozni, azután jelen kedvezmény a rendelésre nem érvényesíthető.

A kedvezmény a termékek bruttó ellenértékéből kerül levonásra, a fuvardíj, csomagolás, kivitelezés vagy bármely más egyéb szolgáltatás nem tartozik az akció hatálya alá.

A kedvezmény mértéke bruttó 0-500.000 Ft között 5 %, 500.000 Ft felett minden bruttó 100.000 Ft után +1%. A kedvezmény maximális mértéke 10%, bruttó 1.000.000 Ft felett tehát a kedvezmény fix mértéke 10 %. Ez az engedmény a termékek árából kerül levonásra a megrendelés véglegesítése során.

Figyelem! 

  • Az egyéni árajánlatban minden esetben az akciós ár szerepel, illetve az akció összege fel van tüntetve.
  • A weboldalon leadott automatikus megrendeléseken az akció nem jelenik meg, vevőszolgálatunk a visszaigazolás során korrigálja a rendelés végösszegét a megfelelő kedvezménnyel.

Az akció minden MÉSZKŐ termékünkre vonatkozik, kivéve a magyar származású süttői és tardosi mészköveket. Nem vonatkozik továbbá a márvány, illetve gránit alapanyagokból készült termékekre. Az akció a weboldalon nem található, de egyéni ajánlat alapján kiajánlott egyéb külföldi mészkő rendelésekre is érvényes.

Az akció más kedvezményekkel, engedményekkel nem vonható össze.

További információért keresse fel ügyfélszolgálatunkat a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeken.

Vélemény, hozzászólás?