Októberi akciók és engedmények!

Októberi akciók és engedmények

októberi akciók és engedmények, melyekről érdemes tájékozódni

 AKCIÓ indul hamarosan minden külföldről származó mészkőre és gránitra

  • Az akció időtartama: 2016.10.01.-2016.10.15.
  • Az akció részleteiről szeptember 26-án értesülhetnek kedves vásárlóink a Blog menüpont alatt található új bejegyzésben.
  • Addig is nézze meg közelebbről e csodálatos köveket weboldalunkon, nehogy lemaradjon. Csak válassza ki az Önnek tetsző követ, és ha külföldi (minden kő – kivéve a süttői és tardosi kövek)  októberben az elsők között rendelheti le akciós áron.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK

  • TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY: 3 % a termékek árából – Ha már egyszer vásárolt nálunk, akár a weboldalon közvetlenül, vagy kollégáink segítségével e-mail-ben, minden további rendelése áruértékéből 3 % kedvezményt kap. A kedvezmény automatikus, Önnek nincs teendője, második és minden további rendelésénél levonjuk.

IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK, AJÁNDÉKOK

  • FOTÓPÁLYÁZAT: 2016.09.15.-től 2016.11.15.-ig fotópályázatot indítunk eddigi vásárlóink között. Készítsen jó minőségű képeket a tőlünk rendelt termékekről a kivitelezés után, küldje el az info@meszkoplaza.hu e-mail címre “Fotópályázat” címszóval, és a 3 legjobb fotóst megjutalmazzuk az utolsó rendeléséhez elegendő impregnálószerrel. Az impregnálás növeli a kövek ellenálló képességét a nedvesség, a szennyeződések és az UV sugárzás ellen. Az értékelés várható időpontja 2016.11.30.
  • A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről ITT tájékozódhat.

Vélemény, hozzászólás?